Cautare

62095 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.18 secunde)
Ministerul Turismului va participa la acest proiect cu alti circa un milion de euro, din care se va construi o pasarela de imbarcare, in statiunea Mamaia, dar si cu inca 200. 000 de euro, prin SC Mamaia SA, bani cu care se vor cumpara ambarcatiunile.
Statiunea preferata ramane Mamaia. Din date oficiale, Mamaia a fost ocupata in proportie de 75% in week-endul care tocmai a trecut. ... Hotelierii spun ca pentru o noapte de cazare va trebui sa scoatem din buzunar cu 10-20% mai mult.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Compania Perla Majestic, care are in portofoliu hotelurile Perla si Majestic din Mamaia, a inregistrat anul trecut venituri totale de 34,5 milioane lei, in crestere cu aproape 80% fata de 2005, in timp ce profitul net a avansat la 4,2 milioane lei, fata de 1,6 milioane lei in anul precedent.
Cele mai multe nereguli din hoteluri au fost descoperite chiar in judetele cu cel mai mare aflux de turisti, precum Constanta, Brasov si Bistrita-Nasaud. si in capitala, sase din cele 15 unitati verificate au primit amenzi de 3.100 de RON.
Cu toate acestea insa, aproape un sfert din Litoral nu a prezentat nici un fel de interes la ultima licitatie de inchiriere a plajelor. ... Pentru 22% din intreaga suprafata de plaja de pe Litoral nu a licitat nimeni. "Dupa cele doua licitatii, am inchiriat 78% din plaja.
Un important proiect imobiliar din domeniul locuintelor de vacanta a fost intrerupt din cauza crizei economice actuale care a lovit in plin sectorul imobiliar autohton.
Conferinta de presa de ieri a organizatiei municipale a Partidului Democrat l-a avut ca singur protagonist pe presedintele executiv Danut Moisoiu, lipsit de aportul deputatului Laurentiu Mironescu, obligat sa ramana la Bucuresti din cauza motiunii de cenzura depuse ieri in Camera de Partidul Social Democrat.
se va deschide in statiunea Mamaia prima editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX Cadouri organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu Romexpo SA, spre deosebire de editia de anul trecut care a fost organizata doar de catre CCINA, a declarat ieri Mihai Daraban, presdintele institutiei camerale constantene in cadrul unei conferinte de presa.
Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia.
In aceasta perioada, preturile la cazare pe litoralul romanesc incep sa scada, iar cele din statiunile montane sunt in crestere. Pentru litoralul romanesc meteorologii anunta inca zile calduroase, asa ca putem profita din plin de preturile mici.
De astazi si pana pe 28 mai a.c., Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS) organizeaza in statiunea Mamaia cea de-a XXXV-a editie a Targului National de Imbracaminte - Incaltaminte, TINIMTEX.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Cupsa a declarat ca principalul vinovat pentru criza prelungita din CJC este PSD, care a incercat inca o data sa eludeze legea. Chestiunea realegerii sefiei CJC a fost completata de un atac la baioneta impotriva primarului Radu Mazare si a deja celebrelor sale panouri, care au inundat Mamaia.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie. Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
In prezent, Virgil Carstea este presedintele Consiliului de Administratie si director general al SC Mamaia S. ... , dar va demisiona din aceasta functie pentru a se intoarce pe postul din cadrul Primariei Bucuresti.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
Daca vreti sa va petreceti concediul pe Litoral si nu ati plecat pana acum, atunci trebuie sa stiti ca veti fi nevoit sa scoateti mai multi bani din buzunar decat luna trecuta.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
google-analytics.com